Andreew Investment Group

За нас


ТРЕЈДЕК ДООЕЛ Скопје е специјализирана компанија за увоз и дистрибуција на стоки за широка потрошувачка и е официјален претставник на водечки европски производствени фирми. Формирана е во 2001 година како дел од „Фортуна-КОМ“-Софија, Бугарија и од тогаш до денес е една од водечките дистрибутерски компании на македонскиот пазар. ТРЕЈДЕК ДООЕЛ располага со сопствена логистика и магацин во Скопје и со регионални канцеларии и магацински простор во градовите Битола и Штип.

Стручен и високо мотивиран тим од професионалци служи на своите клиенти на фирмата во целата земја. Возниот парк на ТРЕЈДЕК ДООЕЛ располага со над 40 возила. 

Нашите клиенти

Врз основа на изградениот авторитет и континуирана успешна трговска дејност ТРЕЈДЕК ДООЕЛ работи со повеќе од 2500 клиенти во земјата, кои можат да бидат распределени во следниве групи:
 • Супермаркети
 • Бензиски станици
 • Мини маркети
 • Специјализирани објекти
 • Киосци

Нашите партнери:
 • Nivea” - Beiersdorf AG - Германија
 • Schogetten” - Ludwig Schokolade Gmbh & Co.KG - Германија
 • Philips AVENT” - Велика Британија
 • Bayer Garden” - Bayer CropScience AG - Германија
 • Normal Clinic” - Credo-Capital - Бугарија
 • Karolina” - Хрватска
 • Mispol” - Полска
 • Philips Batteries” - Philips - Холандија
 • Ritter Sport” - Alfred Ritter GmbH & Co. KG - Германија
 • Storck” - August Storck KG - Германија
 • Tchibo” GmbH - Германија
 • Trisa”- dental division - Швајцарија