Andreew Investment Group

Нивеа

Нивеа Брендот NIVEA ужива успех на пазарот повеќе од 100 години и денес е еден од најголемите светски брендови за нега на кожата. NIVEA се залага за вредности како доверба, безбедност и сигурна заштита за сите типови на кожа и е на располагање во околу 200 земји низ целиот свет. Луѓе веруваат во NIVEA повеќе од било кој друг бренд за нега на кожата. NIVEA е најефикасна нега за сите типови на кожа. Во 2013 година, NIVEA повторно беше прогласена за бренд со најголема доверба за нега на кожата од страна на потрошувачите во 12 европски земји.