Andreew Investment Group

Триза

Триза
TRISA e oснована во 1887 година во Triengen, Луцерн, во срцето на Швајцарија и Европа. TRISA  денес е еден од водечките светски провајдери на орална нега, производи за нега на коса и тело. 
Како лидер во оваа индустрија со долга традиција TRISA производите се продаваат на сите континенти во повеќе од 80 земји. Секој ден, повеќе од еден милион четки за заби, се произведуваат во нашите најмодерни производствени капацитети според најстрогите критериуми за квалитет (ISO 9001 - ISO 13485 - ISO 14001 - OHS 18001).