Andreew Investment Group

Нормал Клиник

Нормал Клиник
Кредо-Капитал е динамички развојна група на компании. Таа работи во областа на производството и позиционирање на козметички и хигиенски производи. Компанијата е претставена во 29 земји во Европа, Азија, Африка и Латинска Америка и постојано се шири.

Normal Clinic е серија специјално дизајнирана за совршено добро да Ви одговара - можете да изберете од влошки со максимална апсорпција и најголемата величина или мали и тенки- неопходни за секојдневно користење. Основниот материјали на влошките се состои од снежно бела целулоза која има одлична апсорпциона моќ. Единствениот суперабсорбирачки гел за заштита ја претвара течноста во желе и ја задржува во внатрешноста на влошката. Специјалниот слој во внатршноста ја неутрализира миризбата, а продолжените крилца спречуваат протекување.