Andreew Investment Group

Каролина

Каролина Со својата богата традиција и препознатливоста од страна на потрошувачите, Каролина создаде брендови како Jadro и Moto, кои со децении пружаат задоволство и гаранција за квалитет низ широк спектар на пакувања и оригинален вкус. Со својот квалитет Jadro има стекнато голем број на лојални потрошувачи и со својата единствена комбинација на два вкуса беше и сеуште е вистинско доживување за љубителите на слатките. Осван тоа, знакот "ХРВАТСКИ КВАЛИТЕТ", кој што го носи Jadro, му дава на потрошувачот гаранција дека ова се производи кои претставуваат врв на светската понуда во својата класа.