Andreew Investment Group

Лудвиг Чоколади

Лудвиг Чоколади

Ludwig Schokolade GmbH & Co. KG е еден од најуспешните добавувачи на слатки кондиторски производи во Европа. Со Trumpf, Schogetten, FRITT и Mauxion брендовите, компанијата нуди широк спектар на производи. Меѓу најпопуларните производи се:  Schogetten и Edle Tropfen во Nuss, Wappenklasse, Feinschmecker, Goldnuss и Аеро. Сите приозводи се направени во согласност со највисоките производствени стандарди за квалитет во своите четири фабрики во Saarlouis, Saarwellingen, Tuczno и Skoczów.

Schogetten е толку вкусна и лесна чоколада за да ја  поделите, така што станувате зависник од неа! Неодолив нов рецепт кој  ја комбинира алпската чоколада со различни вкусови, за да се постигне едно незаборавно доживување.