Andreew Investment Group

Шторк

Шторк Повеќе од 100 години имавме една основна цел: да им понудиме на луѓето радост. Секој ден и во целиот свет, ние, заедно со нашите брендови - Мerci, Toffifee, Werther's, Riesen, Mamba, Knoppers - го правиме животот на луѓето малку посладок и посреќен. Денес, нашите основни брендови се сакани и ценети во овеќе од 100 земји. Сакаме да ве поканиме да не запознаете подобро и да разберете повеќе за нашата компанија, нашата историја и нашите брендови.