Трејдек Дистрибуција на козметика и храна

ТРЕЈДЕК ДООЕЛ Скопје е специјализирана компанија за увоз и дистрибуција
на производи за широка потрошувачка

Надолу
TchiboStorckMispolLudwig SchokoladeRitter SportLorenz
 
Philips AventNormal ClinicPhilips Batterien

ТРЕЈДЕК ДООЕЛ

ТРЕЈДЕК ДООЕЛ Скопје е специјализирана компанија за увоз и дистрибуција на производи за широка потрошувачка и официјален претставник на водечките европски производители. Основана е во 2001 година како дел од Фортуна-КОМ Софија, Бугарија и од тогаш е една од водечките компании за дистрибуција на македонскиот пазар.

 

Експертиза и високо мотивиран тим на професионалци им служи на клиентите на компанијата низ целата земја.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ
Trejdek

ДИСТРИБУТИВНИ ЦЕНТРИ

3

ВРАБОТЕНИ

70

ПОКРИЕНОСТ НА ПАЗАРОТ

100%

ВОЗИЛА

40

Партнери

Нашите партнери се производители на водечки брендови чии производи ги пласираме и континуирано ја развиваме нивната понуда на пазарот.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ?

Врз основа на компетентноста и постојаните ефективни трговски активности, ТРЕЈДЕК ДООЕЛ соработува со повеќе од 2500 клиенти во земјата, кои се распределени во следниве групи:

  • Супермаркети
  • Бензински пумпи
  • Минимаркети
  • Специјализирани капацитети
  • Киосци
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

ДИРЕКЦИЈА

Адреса: Скопје 1000
ул. "852", бр. 62 (ф-ка Газела)
Тел: 02/2549-550, 02/2549-557
Факс: 02/2549-557
E-mail: contact@trejdek.com.mk

 

ТРЕЈДЕК ДООЕЛ располага со сопствена логистика и магацини во Скопје и регионалните канцеларии и магацини во градовите Битола и Штип.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ
Трејдек Дистрибуција на козметика и храна

ТРЕЈДЕК ДООЕЛ Скопје е специјализирана компанија за увоз и дистрибуција на стоки за широка потрошувачка и е официјален претставник на водечки европски производствени фирми.

 
Copyright © 2019 ТРЕЈДЕК ДООЕЛ
Трејдек Дистрибуција на козметика и храна
  Почетна
ЗА НАС
Нашите услуги
Нашите партнери
Нашата мисија, визија, вредности
Партнери
Дистрибутивни центри
Контакт

MK EN DE