Trejdek
 

Нашите услуги

ТРЕЈДЕК ДООЕЛ им нуди на своите клиенти целосен опсег на услуги според нивните индивидуални потреби:

Дистрибуција и продажба
Мрчендајзинг и маркетинг
ERP и систем на известување
Логистика и складирање
Пакување и етикетирање
Trejdek
 

САКАТЕ ДА СОРАБОТУВАМЕ?

 

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Пон – Пет: 8 – 17 ч.

 

  +389 2 549 550

Трејдек Дистрибуција на козметика и храна

ТРЕЈДЕК ДООЕЛ Скопје е специјализирана компанија за увоз и дистрибуција на стоки за широка потрошувачка и е официјален претставник на водечки европски производствени фирми.

 
Copyright © 2019 ТРЕЈДЕК ДООЕЛ
Трејдек Дистрибуција на козметика и храна
  Почетна
ЗА НАС
Нашите услуги
Нашите партнери
Нашата мисија, визија, вредности
Партнери
Дистрибутивни центри
Контакт

MK EN DE