Дистрибутивни центри

Скопје Дирекција

Адреса: Скопје 1000
ул. "852", бр. 62 (ф-ка Газела)
Тел: 02/2549-550, 02/2549-557
Факс: 02/2549-557
E-mail: contact@trejdek.com.mk

Штип

Адреса: ул. Крушевска република бр. 101 
Телефон: 032/381-670 
Е-mail: stip@trejdek.com.mk
Менаџер: Игорче Ѓорѓиев

Битола

Адреса: ул. Магистрален пат Битола-Ресен, крак А3 
Тел: +389 75 386 073 
e-mail: bitola@trejdek.com.mk
Менаџер: Петар Петковски

Trejdek
 

САКАТЕ ДА СОРАБОТУВАМЕ?

 

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Пон – Пет: 8 – 17 ч.

 

  +389 2 549 550

Трејдек Дистрибуција на козметика и храна

ТРЕЈДЕК ДООЕЛ Скопје е специјализирана компанија за увоз и дистрибуција на стоки за широка потрошувачка и е официјален претставник на водечки европски производствени фирми.

 
Copyright © 2019 ТРЕЈДЕК ДООЕЛ
Трејдек Дистрибуција на козметика и храна
  Почетна
ЗА НАС
Нашите услуги
Нашите партнери
Нашата мисија, визија, вредности
Партнери
Дистрибутивни центри
Контакт

MK EN DE